Bronnen

Nu weet u wat Hoofdmaatje voor u kan betekenen. Benieuwd naar de onderbouwing? Hier vindt u de documenten, handleidingen etc. van Hoofdmaatje. Als het antwoord op uw vraag er niet bij staat, neem dan contact met ons op via info@hoofdmaatje.com.

Handleiding Hoofdmaatje

Handleiding - Dit document begeleidt u en uw collega's tijdens de activatie, het maken van een juiste foto en het insturen van meting via de Siilo app.
Bekijken handleiding

Methode Cranial Vault Index (CVAI)

Methode - Hoofdmaatje werkt volgens CVAI. Dit document geeft de methode en de normen weer. De CVAI is een internationaal breed gedragen en goed geaccepteerde methode.
Bekijken methode

Handleiding Siilo app (Android)

Handleiding - Deze handleiding helpt u en uw collega's met de installatie, toestemmingen en belangrijkste functies van de Android app.
Bekijken handleiding

Handleiding Siilo app (IOS)

Handleiding - Deze handleiding helpt u en uw collega's met de installatie, toestemmingen en belangrijkste functies van de iOS app.
Bekijken handleiding

Validatie Hoofdmaatje

Validatie - Op het moment zijn we bezig met de validatie van Hoofdmaatje. We werken daarbij samen met 10 enthousiaste kinderfysiotherapeut. Wilt u ook meehelpen? Neem dan contact op met op info@hoofdmaatje.com.
Binnenkort beschikbaar